Sky Market

Sky Market – Inredningskoncept

I samarbete med SSP (Scandinavian Service Partner) har vi tagit fram den vinnande inredningskonceptet för en kommande Food Hall på Arlanda flygplats.

Här kommer finnas tre olika sorters kök för alla smaker. Pong, Taco Bar och Meze fabriken.

Vi ville skapa en känsla av att man vandrar genom en park i stadsmiljö, där food trucks står uppställda.

Umeå Airport

UME Fika & Bar – Umeå Airport

Lokalito fick i uppdrag av SSP (Scandinavian Service Partner) att modernisera Umeå airports café.

Målet var att förbättra flöden och funktioner, ge plats åt olika typer av resenärer och att skapa en lugn oas i den stimmiga flygplatsmiljön.

Resultatet blev UME Fika & Bar där fik, bar och butik ryms och erbjuder allt från mat och dryck till varor inför flygresan.

Umeå kallas ju björkarnas stad och här står naturen i centrum. Vi bjöd därför in den svenska naturen i såväl material- som kulörval och dekorationer. Här får resenärerna en bekväm och avkopplande stund före avgång i en miljö anpassad för både arbete och barhäng.

Väderbiten grå träpanel klär väggarna bakom de platsbyggda sofforna.

Cornelius

Cornelius Coffee Arlanda – inredningskoncept

Tillsammans med SSP (Scandinavian Service Partner)
utformar vi nya restaurankoncept på Arlanda flygplats.

Ett av dem är inredningskonceptet Cornelius – en coffee shop som hyllar det lokala och hantverket i det bakade, maten – och framförallt kaffet.

Cornelius Coffee blev nyligen framröstat som ett av SSP:s  vinnande anbud på Arlanda. Vi är superglada över att nu tillsammans ta nästa steg i förverkligandet av Cornelius etableringar. 

Barino

Arlanda Barino – inredningskoncept

I samarbete med SSP (Scandinavian Service Partner) skapade vi Barino – ett nytt italienskt café- och barkoncept, specifikt framtaget för flygplatsen. Restaurangen blev snabbt populär och bjöd på äkta italienska matupplevelser såsom pizzor med chèvre och honung, italienska tapas och klassiska desserter som Tiramisù.

Upstair & Bar

Upstairs & Bar – inredningskoncept

I samarbete med SSP (Scandinavian Service Partner) har vi tagit fram det vinnande inredningskonceptet  Upstairs & Bar på Arlanda flygplats.

Restaurangen skall erbjuda en meny som sträcker sig över hela dagen och en miljö som välkomnar alla typer av resande.

Baren med barsittning blir ”the vocal point”.