Restaurang och storkök

Köksprojektering

Bygglovshandlingar

Serveringstillstånd

Tillgänglighetsanpassning

Bistro Landvetter

Bistro & Bar
ovanför incheckningen

På Landvetter airside introducerar nu SSP flera nya varumärken; Fika, Barino, Bistro & Bar, Bastard Burgers och Cornelius Coffee. Fyra av inredningskoncepten är skapade av oss på Lokalito, bl a Bistro & Bar.

Vi har arbetat med skissarbete, projektering, visualisering, ytskikt, material, inredning samt tillverkningsritningar.

Barino café Arlanda

Barino Café Arlanda

I samarbete med SSP (Scandinavian Service Partner) har vi tagit fram den vinnande inredningskonceptet för Barino café på Arlanda flygplats.

Njut av en varm smörgås, en sallad, smörgåsar eller annat gott i den unika miljön i SkyCity.

Barino erbjuder en välbehövlig oas där du kan koppla av innan resan. Här levereras alltid en högkvalitativ kaffe- och matupplevelse, oavsett om du väljer att äta på plats eller att köpa med dig som take away.

Eatery

Eatery – nytt inredningskoncept på Arlanda flyplass

Eatery är ett av flera vinnande inredningskoncept som vi tagit fram i samarbete med SSP (Scandinavian Service Partner) på Arlanda flygplats.

Ett avslappnat matkoncept i familjestil. Här kan ni njuta av en rolig och lekfull restaurang som är öppen dygnet runt alla dagar.

 Kika in

Cornelius Luleå

Nytt inredningskoncept på Arlanda Airport – Cornelius Coffee

Tillsammans med SSP (Scandinavian Service Partner) har vi utformat nya restaurangkoncept på flygplatser.
Ett av dem är Cornelius Coffee, som hyllar det lokala och hantverket. En kaffebar anpassad för reserelaterade miljöer, där kraven på tydlighet och snabb service är viktigt för gästerna. Här kan resenären avnjuta baristakaffe, läckra bakverk och en mängd måltider.

Cornelius Coffee inkluderar även en shop in shop med konceptet Kiosk där resenären själv kan betala för sina produkter i självbetjäningskassor. 

Cornelius Coffee är ett av våra vinnande inredningskoncept på Arlanda, Landvetter och Luleå Airport. Nu står det klart och har öppnat på Arlanda och Luleå. Kiosk kommer även att öppna på landside i Luleå. På Landvetter har bygget precis startat.

Upstair & Bar

Upstairs & Bar – inredningskoncept

I samarbete med SSP (Scandinavian Service Partner) har vi tagit fram det vinnande inredningskonceptet  Upstairs & Bar på Arlanda flygplats.

Välkommen en trappa upp till Upstairs & Bar för frukost, lunch, middag kaffe, hamburgare eller svenska klassiker. 

 Läs mer

Umeå Airport

UME Fika & Bar – Umeå Airport

Lokalito fick i uppdrag av SSP (Scandinavian Service Partner) att modernisera Umeå airports café.

Målet var att förbättra flöden och funktioner, ge plats åt olika typer av resenärer och att skapa en lugn oas i den stimmiga flygplatsmiljön.

Resultatet blev UME Fika & Bar där fik, bar och butik ryms och erbjuder allt från mat och dryck till varor inför flygresan.

Umeå kallas ju björkarnas stad och här står naturen i centrum. Vi bjöd därför in den svenska naturen i såväl material- som kulörval och dekorationer. Här får resenärerna en bekväm och avkopplande stund före avgång i en miljö anpassad för både arbete och barhäng.

Väderbiten grå träpanel klär väggarna bakom de platsbyggda sofforna.

Barino

Arlanda Barino – inredningskoncept

I samarbete med SSP (Scandinavian Service Partner) skapade vi Barino – ett nytt italienskt café- och barkoncept, specifikt framtaget för flygplatsen. Restaurangen blev snabbt populär och bjöd på äkta italienska matupplevelser såsom pizzor med chèvre och honung, italienska tapas och klassiska desserter som Tiramisù.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi sitter ovanför Klippans Konstcafé med en härlig utsikt över Göteborgs hamninlopp. Välkommen upp för att diskutera ditt nästa projekt.

Lokalito AB
Banehagsgatan 15
414 51 Göteborg
Sweden