Restaurang och storkök

Köksprojektering

Bygglovshandlingar

Serveringstillstånd

Tillgänglighetsanpassning

Waffels & Shakes

Waffels & Shakes – nytt koncept i Göteborg

Vi fick förtroendet att skapa konceptet för Waffels & Shakes i Göteborg.

Kika in på en frukost, lunch eller bara om du är sugen på något gott. Här hittar du både matiga och söta våfflor, bubbelvåfflor och milkshakes för alla smaker. Vad sägs om en Vaniljswirl, Jordgubbsdröm, Oreo Special eller kanske en Polka Bomb 🙂

Klippans Konstcafé

Klippans Konstcafé – vacker miljö med fantastiskt läge

En pärla vid strandkanten i Göteborgs hamninlopp som fått ny planlösning, ytskikt, bar och inredning.  Ta en glass och solstund på altanen eller avnjut mat och vin till en vacker solnedgång från det nybyggda uterummet.

Cornelius – ny coffeeshop kedja

C/C Cornelius Coffee
– ny coffeshop i Sverige

Nytt inredningskoncept som vi skapat i samarbete med SSP. Cornelius Coffee hyllar det lokala och hantverket. En kaffebar anpassad för reserelaterade miljöer, där kraven på tydlighet och snabb service är viktigt för gästerna. Här kan resenären avnjuta baristakaffe, läckra bakverk och en mängd måltider.

Landvetter Non-Schengen

Fika på Non Schengen
– Landvetter Flygplats

Efter säkerhetskontrollen till Non Schengen kan du nu äntligen ta en fika.
Vad sägs om en kärleksmums, hallongrotta eller kanelbulle till en kopp färskbryggt kaffe. Designen är lika skandinavisk som ordet fika.

Caféet öppnar 1,5 timme före avgång så du har gott om tid. 

”Tack för att vi fått en sådan fin arbetsplats!”

Borås Djurpark

Borås Djurpark
– Savannrestaurangen

I Borås Djurpark finns ca 400 djur som representerar 45 olika arter. Här får människorna en unik möjlighet att uppleva framförallt afrikanska och nordiska djur i natur. Nu drar snart den nya säsongen igång i den nya restaurangen. Lokalito har haft totalansvar för inredningskonceptet. Från köksprojektering och 3D-visualiseringar  till inredning, identitet,  projektledning, inköp och styling.

Cinco

Restaurang/nattklubb Umeå – Inredningskoncept

Ett stort och kreativt projekt i norra Sveriges metropol, Umeå. Restaurang och nattklubb med kapacitet för hela 1000 personer.

Vårt uppdrag var att skapa en restaurang och nattklubb med sharing-tema, där du kliver in i olika världar i olika rum.

– Vi ville göra något helt annat. Umeå har tillräckligt av hamburgermat och mörka, murriga lokaler. Vi behöver färg och ljus för att ta oss igenom sex månader vinter här uppe, säger Peter Sjöström, delägare i Cinco.

Lokalito hade totalansvar för inredningskonceptet.
Från idé, moodboard och planlösning till val av inredning, grafisk identitet, tillverkningsritningar, materialspecifikationer och slutligen all styling på plats. 

– Lokalito träffade rätt från start till mål! Deras breda kunnande och engagemang genomsyrade hela projektet, avslutar Peter.

Restaurante Buon Cibo

Buon Cibo – upplev hela Italien på ett bräde

Rustik italiensk pizza gräddad i het stenugn eller pasta med gorgonzola, zucchini, lök, chili & portobello.

Buon Cibo hämtar den genuina matkulturen från Italien och sammanför den med en stolt svensk råvarumedvetenhet.

Shikri kom först till oss för att få hjälp med en presentation som kunde förmedla deras restaurangvision för fastighetsägare. De fick sin lokal på Grafiska vägen i Göteborg och kunde då gå vidare med att skapa den familjära, italienska känslan i allt från planlösning och möbleringsplan till material, detaljer, inredning och grafisk identitet.

Sittningen är varierad för att passa alla menyer och tider på dygnet. Allt från större bord till barhäng och mindre mjuka grupper. 

Sjöporten

Restaurang Sjöporten – inredningskoncept

På Café Villan har du första parkett ut mot hamnen. Byggnaden uppfördes 1916 och var fram till 1940- talet varvets gamla huvudkontor. Idag är byggnaden förklarad som byggnadsminne.

2019 ville restaurangen gå från att servera lunch till att bli en kvarterskrog där man kan äta och dricka gott i en skön atmosfär med trubadur och quis-kvällar. Lokalito fick uppdraget att skapa Sjöportens nya inredningskoncept. Från ny layout och möbleringsplan till inredning, identitet och styling.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi sitter ovanför Klippans Konstcafé med en härlig utsikt över Göteborgs hamninlopp. Välkommen upp för att diskutera ditt nästa projekt.

Lokalito AB
Banehagsgatan 15
414 51 Göteborg
Sweden