Köksprojektering restaurang & storkök
Vi optimerar din lokal med rätt flöde och funktioner
Det är ingen överdrift när vi påstår att allt hänger på köket och dess personal om man skall lyckas fullt ut med sitt koncept. Här skall gästens förväntningar uppfyllas och du skall kunna servera så mycket som möjligt på ett säkert och effektivt sätt. Förutom engagerad personal kräver det ett väl genomtänkt flöde och rätt kapacitet i samtliga led.
Med vår långa erfarenhet inom kommersiella kök och storkök ser vi till att optimera de ytor som finns för att skapa en både lönsam och effektiv verksamhet anpassat för era behov och mål.
Vi har stor erfarenhet från alla typer av verksamheter:
- Café/bageri
- Lunchrestaurang
- Restaurang/pub
- Vägkrog
- Gatukök
- Saluhall
- Personalmatsal
- Skola, vård, omsorg
Vilka frågor behöver du svar på?
- Vilken yta kräver köket?
- Vilka krav har de olika myndigheterna?
- Behöver jag lämna in ett bygglov?
- Vad behöver tillgänglighetsanpassas?
- Hur mycket effekt behöver finnas för att klara maskinbehovet?
- Hur mycket och vilken typ av ventilation behövs?
- Kräver verksamheten fettavskiljare?
- Placering av avlopp och golvbrunnar?
- Vilka ytskikt är lämpliga?
Vi ger råd och tar fram de handlingar, ritningar och 3D- visualiseringar som projektet kräver genom hela processen.
Nybyggnad, ombyggnad eller redan startad process spelar ingen roll, vi hjälper till där du befinner dig och behöver oss.