Restaurang och storkök

Köksprojektering

Bygglovshandlingar

Serveringstillstånd

Tillgänglighetsanpassning

Waffels & Shakes

Waffels & Shakes – nytt koncept i Göteborg

Vi fick förtroendet att skapa konceptet för Waffels & Shakes i Göteborg.

Kika in på en frukost, lunch eller bara om du är sugen på något gott. Här hittar du både matiga och söta våfflor, bubbelvåfflor och milkshakes för alla smaker. Vad sägs om en Vaniljswirl, Jordgubbsdröm, Oreo Special eller kanske en Polka Bomb 🙂

Klippans Konstcafé

Klippans Konstcafé – vacker miljö med fantastiskt läge

En pärla vid strandkanten i Göteborgs hamninlopp som fått ny planlösning, ytskikt, bar och inredning.  Ta en glass och solstund på altanen eller avnjut mat och vin till en vacker solnedgång från det nybyggda uterummet.

Ullevi

Nya och gamla Ullevi – Inredning av restauranger och eventlokaler

Gamla och Nya Ullevi har fått en ansiktslyftning. 

Restaurang Pylonen behövde förbättra både funktioner och inredning. Nytt golv, inredning, växter och specialsnickrade bufféer gav både bättre plats och funktioner för personalen och en mer ombonad känsla för gäster. 

På Gamla Ullevi finns Tolvans restaurang; döpt efter den ”tolfte spelaren” – publiken! Detta är Gamla Ullevis största restaurang med plats för upp till 400 personer. Även här har vi uppdaterat ytor med specialritade bufféer, nya ytskick, barer, möbler, miljöbelysning och växter.

Cornelius – ny coffeeshop kedja

C/C Cornelius Coffee
– ny coffeshop i Sverige

Nytt inredningskoncept som vi skapat i samarbete med SSP. Cornelius Coffee hyllar det lokala och hantverket. En kaffebar anpassad för reserelaterade miljöer, där kraven på tydlighet och snabb service är viktigt för gästerna. Här kan resenären avnjuta baristakaffe, läckra bakverk och en mängd måltider.

Bistro Landvetter

Bistro & Bar
ovanför incheckningen

På Landvetter airside introducerar nu SSP flera nya varumärken; Fika, Barino, Bistro & Bar, Bastard Burgers och Cornelius Coffee. Fyra av inredningskoncepten är skapade av oss på Lokalito, bl a Bistro & Bar.

Vi har arbetat med skissarbete, projektering, visualisering, ytskikt, material, inredning samt tillverkningsritningar.

Landvetter Non-Schengen

Fika på Non Schengen
– Landvetter Flygplats

Efter säkerhetskontrollen till Non Schengen kan du nu äntligen ta en fika.
Vad sägs om en kärleksmums, hallongrotta eller kanelbulle till en kopp färskbryggt kaffe. Designen är lika skandinavisk som ordet fika.

Caféet öppnar 1,5 timme före avgång så du har gott om tid. 

”Tack för att vi fått en sådan fin arbetsplats!”

Barino café Arlanda

Barino Café Arlanda

I samarbete med SSP (Scandinavian Service Partner) har vi tagit fram den vinnande inredningskonceptet för Barino café på Arlanda flygplats.

Njut av en varm smörgås, en sallad, smörgåsar eller annat gott i den unika miljön i SkyCity.

Barino erbjuder en välbehövlig oas där du kan koppla av innan resan. Här levereras alltid en högkvalitativ kaffe- och matupplevelse, oavsett om du väljer att äta på plats eller att köpa med dig som take away.

Borås Djurpark

Borås Djurpark
– Savannrestaurangen

I Borås Djurpark finns ca 400 djur som representerar 45 olika arter. Här får människorna en unik möjlighet att uppleva framförallt afrikanska och nordiska djur i natur. Nu drar snart den nya säsongen igång i den nya restaurangen. Lokalito har haft totalansvar för inredningskonceptet. Från köksprojektering och 3D-visualiseringar  till inredning, identitet,  projektledning, inköp och styling.

Eatery

Eatery – nytt inredningskoncept på Arlanda flyplass

Eatery är ett av flera vinnande inredningskoncept som vi tagit fram i samarbete med SSP (Scandinavian Service Partner) på Arlanda flygplats.

Ett avslappnat matkoncept i familjestil. Här kan ni njuta av en rolig och lekfull restaurang som är öppen dygnet runt alla dagar.

 Kika in

Prokab redovisningsbyrå

Prokab redovisningsbyrå  
– inredning kontor

Prokab redovisningsbyrå behövde en ansiktslyftning. 

Med en ny plan, inredning och en blandad sittning av soffor, fåtöljer och barsittningar blev resultatet varmare, mer levande och öppet.

Lokalito hjälpte till med 

• möbleringsplan 

• val av ytskikt, möbler, belysning, gardiner, konstväxter och dekoration

• inköp 

• projekledning hantverkare (elektriker, målare, gardinuppsättning)

• styling

FÖRE
NY PLAN
EFTER

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi sitter ovanför Klippans Konstcafé med en härlig utsikt över Göteborgs hamninlopp. Välkommen upp för att diskutera ditt nästa projekt.

Lokalito AB
Banehagsgatan 15
414 51 Göteborg
Sweden